Blog

MAChjælp.com har skrevet og samlet en masse gode og nyttige artikler om brug af Macintosh. Få det fulde potentiale ud af din Macintosh og lær nye funktioner.

Tag screenshot med Mac OS
Hvis du er tidligere PC bruger er du sikkert bekendt med Print Screenshot (PrtScn)-knappen, men den finder vi ikke på en Mac. Her er 3 metoder til at tage screenshots med Mac OS

Læs mere


Teleport 1.0 - Kontroller flere MAC med ét keyboard og en mus
Teleport 1.0 giver dig mulighed for at styre adskillige MAC's med ét tastatur og én mus. Det er en væsentlig fordel at benytte Teleport 1.0, hvis du skal installer eller opsætte flere MAC's. Sparer dig for en masse tid.

Læs mere


DockDoctor - Skift dine docks udseende
Apples Mac OS X 10.5 Leopard byder på en ny version af den legendariske Dock. Mens den forneden er i 3D, så er den mørkere og kun i 2D, når den placeres på siderne, men begge udgaver kan man ikke umiddelbart selv skifte mellem, indtil nu.

Læs mere


MAC Wallpapers samling
Bliver du også inspireret at dine omgivelser og dit arbejdsmiljø? Hvorfor så ikke \"pimpe\" dit desktop op med en fed wallpaper. Vi har lavet en samling over flotte og inspirerende Wallpapers til din MAC.

Læs mere


Danskerne skifter pc'en ud med Macbook
Apple tog store bidder af det danske pc-marked i de tre sidste måneder af 2010. Det samme gjorde HP og Lenovo. Acer og Dell er de store tabere.

Læs mere


Fryser din MAC?
Det sker jo nogle gange at ens MAC fryser (når et program stopper med at reagere), og hvad gør man så?

Læs mere


Er din MAC langsom?
Ens MAC kan man i grove tegn godt betragte som et kontor med personale, jo mere rod der er rundt på kontoret jo mere besværligt bliver det at finde rundt, og personalet har mindre plads til deres opgaver.

Læs mere


Har du brug for vejledning til køb af ny hardware?
Vi lever i en tid hvor elektronik udviklingen er i en rivende fart, der til tider godt kan være svær at følge med i.

Læs mere


Har du brug for hjælp til e-mail opsætning
ed du ikke lige hvordan man opretter en e-mail konto eller har du brug for hjælp til at redigere i din eksisterende konto, hjælper vi gerne,

Læs mere


Kan din MAC ikke finde din printer eller anden usb-enhed
Kan din MAC ikke tilslutte sig printeren eller kan den ikke finde dit kamera eller en anden USB enhed?

Læs mere


Har du irriterende vira, spyware eller malware?
Er uheldet ude, er din MAC blevet ramt af virus, eller anden form for skadeligt software, har vi hos MAChjaelp.com kuren, som får din MAC tilbage i topform.

Læs mere


Kan du ikke etablere forbindelse til internettet?
Kan du ikke oprette forbindelse til internettet?

Læs mere


Support hjemme hos dig
Vi kører gerne hjem til dig og vurdere problemet, om det muligvis kan løses på stedet eller om det bedre kan betale sig vores teknikere tager hånd om din MAC på vores kontor,

Læs mere


Fjernsupport
Kræver først og fremmest en telefon og en internet opkobling. Derefter er det ret ligetil, over i højre sideaf vores hjemmeside er en rubrik, som hedder fjernsupport.

Læs mere