Fjernsupport


Download klient

Vælg operativsystem


Fjernsupport er en service der tilbydes af virksomheder som MAChjaelp.com til at hjælpe dig med din computer, uden at være fysisk tilstede. Via fjernsupport har vi mulighed for at få adgang til din computer og styrer den som sad vi ved den. Det foregår under dit opsyn og du kan se alt, hvad der bliver foretaget direkte på din skærm. Denne service bruges til at hjælpe dig med software fejl, email opsætning eller lign.

Hardware problemer kan ikke klares via fjernsupport, medmindre det drejer sig om installation af software til din tilsluttede hardware.

Hvorfor benytte fjernsupport?

Der er fordele ved at benytte Fjernsupport frem for at få sendt en tekniker ud. Du kommer ikke til at betale for kørsel og problemet bliver lavet med det samme, hvis det haster.

Hvordan virker Fjernsupport?

Du kan lave en aftale om fjernsupport med en tekniker, hvor du får tilsendt en 6-cifret pinkode du skal indtaste til højre under "Fjernsupport". Du bliver her efter linket til en anden side der forespørger om du vil kører fjernsupport.


Trin 1

Du vil se følgende vindue:

For at starte processen klikker du Kør.

Trin 2

Der vil derefter komme en sikkerhedsforespørgsel fra Windows, om du vil kører programmet. Her klikker du Kør igen.

Trin 3

Programmet er nu startet. Der vil øverst oppe stå "Waiting for Technician...", en Technician er vores tekniker der skal godkende processen.

Trin 4

Når vores tekniker har godkendt forespørgslen, vil der dukke et Chat vindue op, hvor du kan tale online med teknikeren. Vores tekniker vil have en dialog via telefon, hvor han fortæller lidt om, hvad han laver.

Når du er i kontakt med vores tekniker, kan der forekomme forskellige forespørgsler som f.eks. om du skal give teknikeren adgang til at kontrollere din computer. Det er vigtigt du gør, hvad teknikeren beder om da det vil skynde processen og vi hurtigere kan opspore din fejl.


Har du spørgsmål vedr. fjernsupport kan du kontakte os via vores kontakt-formular på kontakt siden.