Alle typer MAC reparationer


Udføres på eget værksted

MAC hjælp.com tilbyder MAC support til alle typer for IT problemer. Vi hjælper både private og mindre virksomheder på hele Sjælland. Vi arbejder på timeløn, dog kan fast tilbud aftales, kontakt os og fortæl om dit IT problem, for et uforpligtende tilbud.


Uanset hvad problemet er så har MAC hjælp.com løsningen. MAC hjælp.com tilbyder professionel hjælp. Du kan træffe os på tlf. 70 34 50 99 døgnet rundt. Hvis ikke der bliver svaret, ligger du blot en besked og fortæller om dit IT problem, så vil vi vende tilbage hurtigst muligt.

Vi kan hjælpe med det hele

Vi finder årsagen til dine MAC problemer og ordner dem oftest på stedet. Vi fjerner virus, spyware, adware, malware samt alle kendte browser-hijackere der forårsager tvungen startside, pop-up reklamer og lign.

Vi gør din computer ren

Dette gøres bl.a. ved at fjerne alle unødvendige filer. Ved at gennemgå systemet for fejl kan din MAC få den hastighed du husker fra den var ny.

Vi samler og udskifter hardware

Hardwarekonflikter og andre fejl. Vi tilbyder hjælp til installering af software, tilslutning af ny hardware (Printer, mus, skærm, router, trådløst netværk osv.). Vi hjælper også gerne med samling af ny MAC eller Computer samt installering af styresystem og klargøring.

Hjælp til opsætning af trådløse routere

At opsætte sin router og kryptere den, er ikke altid lige nemt. Dette kan vi tilbyde dig gennem fjernsupport. Der installeres ingen software ved benyttelse a fjernsupport, der startes blot en lille applet der forsvinder efter processen er udført. Du behøver ikke have dybere forstand på computere ved brug af fjernsupport. Du læner dig bare tilbage og ser, hvordan vores tekniker løser problemet på din egen skærm, som sad han fysisk ved siden af dig.

Telefonsupport

Vores telefon support foregår i et roligt tempo med den nødvendige tålmodighed, så alle kan følge med. Du behøver ikke have dybere kendskab til computere for at følge vores vejledning. Og på samme tid foregår det på et sprog alle kan forstå.

Så har du problemet, så har MAChjælp.com løsningen.

Udvalgte kunder